Manastirea Hadambu
Home arrow Carte de oaspeti
Rubrici
Home
Evenimente
Programul liturgic
Rugaciuni
Cantarile manastirii
Carte de oaspeti
Advertisement

Carte de oaspeti

Semnati in Cartea de oaspeti


Protos.Timotei Aioan    11 January 2010 10:20 |
2 aprilie 2001
Cautand un ceas de liniste,am poposit din nou in aceasta Manastire.In ultimii ani am vazut cum ea a renascut din propria cenusa.In locul zidurilor daramate,astazi aflam case trainice si gospodarii adevarate.In vecinatatea Bisericii vechi in care ploua,se inalta maiestuoasa o catedrala care se vede de departe...
Vazand toate eceste zidiri facute in cinstea ei,Prea Curata Nascatoare de Dumnezeu plange...Lacrimilor pe care le datoram lui Dumnezeu ,adaugam astazi ,la Manastirea Hadambu,o lacrima de bucurie.
Protos.Timotei Aioanei,Sf.Tit,Edesie si Policarp

Fam.Florea    11 January 2010 09:59 |
21 ianuarie 2001
Astazi,21 ianuarie 2001,am trait cu emotie,cu lacrimi de bucurie,slujirea Sfintei Liturghii in cea mai mare "CTITORIE" a locului,noua catedrala la demisol.Aceasta realizare este rezultatul efortului necontenit pe care Parintele Staret PROTOS.NICODIM GHEORGHITA il depune impreuna cu "OBSTEA",UCENICII SI CTITORII acestui loc.
Multumesc Maicii Domnului ca am fost vrednic,eu si familia mea,sa participam la prima slujba in noul lacas si ne rugam sa ne ajute pentru a putea veni in mod necontenit in acest loc pentru a da slava Bunului Dumnezeu.

Prof.Turcanu N.    11 January 2010 09:37 | Radauti
2.12.2000
Un Staret pentru Eternitate.

S.G Frunza    11 January 2010 09:36 | Radauti-Bucovina
2.12.2000
Viata,este intr-adevar frumoasa...!
Dar,o traiesti cu adevarat,numai atunci cand in inima iti arde candela iubirii de Dumnezeu si a jertfei de sine!
Slava si laude Bunului Dumnezeu si Sfintei Maicii Sale!
Felicitari si mult spor in toate cele de folos vrednicului Pr.Staret Nicodim.

Primarul mun.Radauti    11 January 2010 09:32 |
2 dec.2000
Desi sunt nascut in Moldova-este drept,mai la nord-nu m-am invrednicit pana la data sus mentionata a cunoaste aceasta Sfanta ctitorie.
Dumnezeu,a oranduit ca impreuna cu sotia mea ,sa ne putem inchina la Maica Domnului de la Manastirea Hadambu,moment ce ma determina sa scriu ca adevarat Maica Domnului este ocrotitoarea noastra,in fata careia genunchii nostri nu pot fi decat aplecati.
Fie ca Bunul Dumnezeu sa ajute ca aceasta Sfanta Manastire sa fie terminata cat mai curand,pantru mantuirea noastra,a tuturor.
Sincere felicitari preotului Staret ca vrednic este.


355
inregistrari

© 2011 Manastirea Hadambu | Produced by Creativ Design