Manastirea Hadambu
Home arrow Carte de oaspeti
Rubrici
Home
Evenimente
Programul liturgic
Rugaciuni
Cantarile manastirii
Carte de oaspeti
Advertisement

Carte de oaspeti

Semnati in Cartea de oaspeti


Barbu Vasile    23 November 2010 13:24 | Galati-Liesti
Sarut dreapta Parinte Staret , sunt fratele Barbu care cu ocazia hramului Acoperamantul Maicii Domnului a venit pentru prima data in acest colt de Rai pe pamant Romanesc , cu un grup de pelerini ... am fost foarte incantat de ceea ce am descoperit aici , e locul in care linistea sufleteasca nu are margini , simti ca te unesti cu Dumnezeu si cu Maicuta* Domnului care nu ne lasa niciodata fara ajutor , superba slujba cu ocazia hramului dar si maretia Sfintei Icoane care a ajutat si ajuta atata lume in necaz si suferinta ... am mai revenit si in zilele de 8 si 9 octombrie 2010 cu inca 2 grupuri de pelerini ce le povestisem de frumusetea ce am vazuto aici ... Doamne Ajuta si multa sanatate sa va de-a Parinte Staret dumneavoastra si intregi obstii ce o obladuiti cu smerenie si rugati-va pentru noi pacatosii la Icoana Maicii Domnului ...

ada    14 October 2010 22:04 | Bucuresti
Am fost la Sfanta Manastire Hadambu, dar marturisesc ca acest gand de a ajunge aici l-am avut dupa ce m-am inchinat Preacuvioasei Parasceva. E un colt de Rai unde se revarsa darurile Maicii Domului si a tuturor sfintilor. Am primit mai multe daruri de binecuvantare decat imi imaginam ca putea primi sufletul. Simt ca trebuie sa mai vin. Am simtit o despietrire a inimii si o liniste si drag de rugaciune. Maica Domnului e mult si grabnic ajutatoare. Multe minuni a facut in acest loc. Dumnezeu sa ne ajute tuturor!

Simona Manta    08 September 2010 13:00 | Bucuresti
Am ajuns la aceasta minunata Manastire in 2009 pe data de 7 septembrie si am participat la slujbe de cand am ajns pana la plecare, pe 8 septembrie. Imi doream de mult sa ajung, cred ca din clipa in care o doamna a povestit despre minunea de la Manastirea Hadambu, insa sunt sigura ca poti ajunge cand esti pregatit sufleteste sa ajungi acolo si sa vorbesti si sa te rogi Maicutei Domnului.
Staretul Manastirii canta atat de frumos si are atata credita ca rar mi-a fost dat sa vad asa ceva, esti cutremurat nu iti mai vine sa pleci, privesti in urma masinii si vrei sa te intorci.
Cand am ajuns acolo toate temerile mele s-au spulberat(ce fac, unde dorm, ce o sa mananc). Totul s-a spulberat si nu mai aveam nevoie de nimic desi am avut si ce sa mananc si unde sa ma odihnesc. Imi doresc sa mai ajung si stiu ca Maicuta Domnului ma ajuta sa mai ajung sa stau sa ascult slujbele si cantarile IPS Nicodim Gheorghita, caruia ii doresc sanatate. Acesti parinti carora le doresc sanatate, impreuna cu staretul Manastirii sunt apropiati de oameni si de nevoile lor, iar domeniul este foarte frumos si bine intretinut. Este superb. bAm plans cand am ajuns si cand am plecat si acum cand imi amintesc sufletul meu se bucura pentru ca am reusit sa pasesc in acele locuri.

Anca    08 September 2010 06:51 | Iasi
Si eu am fost la Manastirea Hadambu, de mai multe ori. Ultima data am fost in luna mai inainte sa nasc. Am fost si m-am rugat la Maica Domnului sa ma ajute sa nasc un copilas sanatos. Asa a si fost, Preacurata m-a ascultat si am nascut o fetita superba, o minune. Azi dimineata m-am gandit ca trebuie sa merg sa-I multumesc pentru copilas si pentru toate darurile pe care de la Dansa le-am primit. Minuni s-au intamplat in familia mea. Azi e ziua Sfintei Fecioare si de aceea, cu ajutorul Lui Dumnezeu poate ajung si eu la Manastire ca sa aduc multumiri si sa ma rog Sfintelor Icoane Facatoare de Minuni. Am cumparat Icoana Facatoare de Minuni de la Manastire. Am asezat-o pe perete si o sarut in fiecare zi. Ma trec fiori cand o privesc. Dumnezeu sa ne ajute pe toti ca sa ajungem in acest loc sfant pentru a ne spune durerea si pentru a ne ruga. Sfanta Fecioara ne asculta si ne binecuvanteaza.
Doamne ajuta!

Tatarusanu Maria    23 August 2010 04:43 | Pascani
BUNA ZIUA.DIN CITE MANASTIRI AM VIZITAT DOAR ACEASTA MANASTIRE MA IMPRESIONAT FOARTE MULT.SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA DAR MAI ALES CELOR CARE SLUJESC ACEASTA MANASTIRE.DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA...CU MULT RESPECT MARIA...


355
inregistrari

© 2011 Manastirea Hadambu | Produced by Creativ Design