Manastirea Hadambu
Home arrow Carte de oaspeti
Rubrici
Home
Evenimente
Programul liturgic
Rugaciuni
Cantarile manastirii
Carte de oaspeti
Advertisement

Carte de oaspeti

Semnati in Cartea de oaspeti


Caragata Andreea Mir    04 January 2010 22:59 |
10 august 2006

Sora mea a venit aici si spune ca Domnul Dumnezeu a ajutat-o foarte mult si ii multumeste Domnului pentru ceea ce a facut pentru ea.
Eu vin acum pentru a doaua oara la aceasta Sf Manastire, iar cand am intrat am simtit ca ma simpt mai linistita, ca am uitat cu grijile de zi cu zi si sunt mai fericita.
Aici e "raiul pe pamant" o Manastire mai frumoasa ca aceasta rar se mai gaseste pe meleagurile Moldovei, si multumim tuturor celor care au avut grija ca aceasta manastire sa poata fi rdicata.
Aerul divin se simpte foarte puternic, ceea ce ne da o liniste sufleteasca deosebita.
Multumim Domnului pentru cele primite si pentru ca are grija de noi, cu toate ca mai grsim mult mai mult decat trebui.
Domnul Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va lumineze sufletele, si ma rog Bunului sa pazeasca aceasta Sfanta Manastire, care a ajutat pe foarte multi oameni.

Doamne ajuta!

Fam. Garicenco    04 January 2010 22:41 |
August 10, 2006

Multumim Bunului Dumnezeu pentru acest colt de rai.
Pace, liniste si apropiere de cele de sus am simtit aici. Multumim tuturor calugarilor pentru rugaciunile lor pentru aceasta lume si pentru noi pacatosii.
Dumnezeu sa va ajute in toate!
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Fulga Dobre    04 January 2010 22:37 |
9 august 2006

Ii multumesc din tot sufletul meu lui Dumnezeu si Maicii Domnului pentru ca in acest post al Sfintei Marii, cu ajutorul bunului meu frate, Ilie Dobre, am putut ajunge in aceasta sfanta manastire. Totul este incantator, inaltator, minunat, intradevar un colt de rai, unde se simpte binecuvantarea si puterea Domnului.
Oamenii care traiesc aici sunt deosebiti, de o ospitalitate fara egal. Le multumesc tuturor si le doresc tot binele din lume si Dumnezeu si Maica Domnului sa aiba in continuare grija de ei si de aceasta minunata manastire.
Ii multumesc inca odata si mereu, Domnului si Maicutei Lui, pentru tot ceea ce mi-a daruit si imi daruieste. Ii rog sa aiba grija intotdeauna de mine, de fatele mele Raluca-Nicoleta, Oana-Octavia, de tatal lor Oratiu-Octavian(bolnav), de mama mea Elisabeta, de Bogdan-Nicolae, Cornel-Vasile si familiile lor, de fratele meu Ilie si familia lui, de sora mea Elena si familia ei (Radu bolnav, Ecaterina, Rocsana, Marian) de nasa Tatiana si familia ei, de verisoara mea Aurelia si familia ei, de toti semenii nostri.

Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute in toate!

Safta    04 January 2010 22:18 |
09.VIII.2006

Se roaga lui Maica Domnului si lui Dumnezeu atotputernic si creator pentru Sanatate, pentru Ajutor, luminarea mintii, departarea de dusmani, si dezlegarea de vraji si farmece.
Pentru indeplinirea dorintelor
Pentru spor la bani si la vanzare, spor in casa, spor la clienti cu croitorie
Pentru liniste in casa
Pentru dusmanii care imi fac rau
Pentru iertarea de pacate
Multumesc bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru tot Amin
Doamne Ajuta!

Fam. Ciobanu    04 January 2010 22:10 |
09.VIII.2006

Familia Ciobanu Neculai, Safta, Oana Mihaela se raga bunului Dumnezeu si Atotputernicul nostru creator pentru sanatate, iertare de pacate, spor, ajutor in toate cele.

Multumim Bunului Dumnezeu!
Doamne ajuta-ne Familia Ciobanu


355
inregistrari

© 2011 Manastirea Hadambu | Produced by Creativ Design