Manastirea Hadambu
Home arrow Carte de oaspeti
Rubrici
Home
Evenimente
Programul liturgic
Rugaciuni
Cantarile manastirii
Carte de oaspeti
Advertisement

Carte de oaspeti

Semnati in Cartea de oaspeti


Miton Elena Roxana    04 January 2010 18:54 |
Ma mai rog si pentru sufletul meu care sufera si pentru familia, colegii, prietenii mei dar si pentru baiatul pe care il iubesc. Dumnezeu sa-l ajute la bine si in viata sa ia numai decizii bune si sa aiba grija de sufletul lui.

Miton Elena Roxana    04 January 2010 18:38 |
17 iunie 2006
Afirm ca acesta este cu siguranta cel mai frumos loc de pe pamant, cel putin din cate am vazut eu. Cred ca cei care au construit si au infrumusetat acest loc au vrut sa creeze un mediu perfect pentru a discuta cu Dumnezeu, un loc unde sa te caiesti si sa te rogi, dar au reusit sa construiasca mai mult de atat, un COLT DE RAI. Daca sunt curiosi care se gandesc cum arata Raiul ar trebui sa viziteze MANASTIREA HADAMBU. Desi este a doua oara cand vin aici descopar cu aceeasi bucurie sufleteasca puritatea, linistea, frumusetea si sfintenia acestui loc.
Eu am 15 ani si Luni,Miercuri si Joi am cele mai importante examene din viata mea, de ele depinde viata mea si a familiei mele. Azi am venit sa ma rog aici la Dumnezeu sa-mi lumineze mintea si sufletul sa iau note mari.
Poate ca nu ne mandrim noi cu tara noastra, Romania, dar cu aceasta manastire ne-am putea mandri peste tot in lume, pentru ca este cel mai frumos si mai sfant loc.

Fam. Miton    04 January 2010 18:23 | Iasi
17 iunie 2006
Acest asezamant mi se pare un loc sfant si minunat pentru a veni aici si a te inchina la Domnul Dumnezeu pentru a ne ierta pacatele si a ne ajuta in tot ce facem, a ne pazi. Doamne ajuta.

Fam.Mihuta si Hutupa    04 January 2010 16:45 | Iasi
17 Iunie 2006
Aduc Domnului Dumnezeu un sfant gand si laude slavei Sale pentru bunatatea si ajutorul care l-a dat intregii familii:Ioana,Carmen,Beatrice,Gerard-Roberto,Constanta,Nicol ae,Eugen si Luci,carese roaga Domnului Dumnezeu pentru sanatatea si ajutorul lor spre a-i feri de boli,de primejdii,de vrajmasi,de dusmani.Fie numele Tau,Doamne,laudat.
Fam.Mihuta si Hutupas din Iasi

Dorel Cozma    04 January 2010 16:38 |
16 iunie 2006
Vizitand aceasta MANASTIRE, astazi,16 iunie 2006,am fost profund impresionati de toate cele vazute,de peisajul placut,linistit,de minunatele picturi,de icoane si totodata am fost placut impresionati de Monahii acestei Sfinte Manastiri,care au stiut sa faca in asa fel incat imaginea acestui locas Sfant sa ramana eterna in memoria tuturor vizitatorilor.Dumezeu sa ne ierte,sa ne ajute in toate cele dorite.
Amin!
Familia:Dorel Cozma,Luminita,Alexandra-Felicia,Adriana,C-tin,Gheorghe,Mari a


355
inregistrari

© 2011 Manastirea Hadambu | Produced by Creativ Design