Manastirea Hadambu
Home arrow Carte de oaspeti
Rubrici
Home
Evenimente
Programul liturgic
Rugaciuni
Cantarile manastirii
Carte de oaspeti
Advertisement

Carte de oaspeti

Semnati in Cartea de oaspeti


GENOVEVA MARIANA    26 August 2009 17:18 | TARRAGONA ESPA�A
BUNA ZIUA.AM VIZITAT DE DOUA ORI ACEST COLT DE RAI ,IMPREUNA CU FAMILIA MEA SI AM SIMTIT CU ADEVARAT CE INSEAMNA MINUNE DUMNEZEIASCA .FELICITARI DIN SUFLET CELOR CARE GOSPODARESC ACEST LOC SI INCA O DATA O SPUN :SUNT MANDRA CA SUNT MOLDOVEANCA SI CA AM ORIGINI ATAT DE NOBILE.DUMNEZEU SA VA AJUTE IN CONTINUARE SI SA AVETI PUTERE SA CONTINUATI TOT CEEA CE VA-TI PROPUS.DOAMNE AJUTA SI SPER SA MAI AM BUCURIA REVEDERII ACESTOR LOCURI.

Florea Mihaela    03 July 2009 16:50 | suceava
pur si simplu este un Colt de Rai.Prima data am fost la Hadambu pe vremea cand eram eleva si de atunci revin cu drag ori de cate ori am ocazia.linistea sufleteasca pe care o gasesti aici este de neegalat.Dumnezeu Sa le dea sanatate calugarilor de aici care au transformat acest loc minunat intr-un adevarat centru de pelerinaj.De-a lungul timpului si-au facut aparitia numeroase imbunatatiri ceea ce arata continua preocupare a clerului de la acest lacas de cult.

Marius    15 March 2009 09:40 | mariusss2008@hotmail.com
Buna tuturor,la fel imi amintesc cu drag de locurile Sf. Manastiri care sunt foarte frumos amenajate,ordonate.Eu sunt un locuitor al satului,si sunt plecat de3-4 ani in strainatate si asadar me dor de casa si de locurile Sfite de aici.Marius

ramona    14 November 2008 09:12 | vaslui
si eu am fost la Hadambu, atunci cand s-a sfintit Biserica noua, pe 8 septembrie. tin sa spun ca am fost placut impresionata de frumusetea locurilor, de armonia dintre nou si vechi si de osoitalitatea calugarulor.

mioara    07 November 2008 20:05 | p neamt
este un loc minunat,credimciosii vb deschis despre aceasta manastire.Doamne ajuta! un loc asemanator cu a neamtului


355
inregistrari

© 2011 Manastirea Hadambu | Produced by Creativ Design