Manastirea Hadambu
Home arrow Carte de oaspeti
Rubrici
Home
Evenimente
Programul liturgic
Rugaciuni
Cantarile manastirii
Carte de oaspeti
Advertisement

Carte de oaspeti

Semnati in Cartea de oaspeti


Rusu Banu Corneliu    11 January 2010 11:41 | Iasi
13.08.2002
Astazi,13.08.2002,am vizitat pentru prima data Manastirea Hadambu.
Nu am cunoscut ca in acest colt al judetului Iasi,este una din cele mai frumoase manastiri pe care le-am vizitat in viata mea.
Un lacas de cult bine gospodarit,cu multe edificii moderne.O curatenie de invidiat si o biserica in constructie,care sunt sigur ca va fi una din cele mai frumoase lacasuri de cult.
Admir cu multa placere activitatea Parintelui Staret NICODIM GHEORGHITA,un preot harnic,vrednic,care isi inclina priceperea si intreaga viata pentru a ridica prestigiul acestei Manastiri.
Doresc din toata inima multa sanatatepentru a indeplini misiunea harazita de Dumnezeu.
Prefect al judetului Iasi,Rusu-Banu Corneliu

Mircea Rusu    11 January 2010 11:33 | Maramures
mai 2001
O,ti piatra,ce te slefuiesti azi de maini cu mestesug,vei fi singura ce peste timp vei sta marturie de credinta acestor oameni ce Te-au lucrat.Binecuvantat este acest loc si binecuvantat va fi in veci.
Mircea Rusu,ctitorul Manastirii Bogdana din Maramures

Angelo Cristescu-Ciu    11 January 2010 11:29 |
21 mai 2001
Astazi 21 mai 2001,vizitand aceste mirifice locuri binecuvantate de Maica Domnului,ne-am bucurat de vederea maretei Biserici noi,construite de obstea manastirii,condusa de Parintele Staret Nicodim si ne-am patruns de credinta si frumusetea slujbei.Suntem impresionati de lucrarile facute si de starea sufleteasca pe care o insufla acest minunat loc de reculegere.Vom reveni mereu in acest loc de inchinaciune,cu ganduri pioase,de recunostinta.
Angelo Cristescu-Ciureanu,,Elena,Gabriel Ciureanu,Andrei C-tin Pasrica(stranepotul lui C.Ciureanu)

Arhim.Dosoftei    11 January 2010 11:10 |
1 mai 2001
Ne-am bucurat foarte mult in aceasta Manastire unde am intalnit toate persoanele si lucrurile binecuvantate de Dumnezeu.Am intalnit un Staret care a facut o Manastire infloritoare.
Vesnica aducere aminte ceasurilor de bucurie oferite de osarduitorul sobor de la Hadambu,in fruntea caruia se afla ctitorul Nicodim Gheorghita,inimosul si primitorul Staret,care si-a pus sufletul pentru inflorirea acestui Sfant lacas,pus sub ocrotirea sfantului Acoperamant al Prea Curatei Nascatoare de Dumnezeu.
Arhim.Dosoftei,Ieron.Dimotei,Protos.Arsenie,Pro tos.Melchisedec

Un grup de credincio    11 January 2010 10:32 | Iasi
3 aprilie 2001
Un grup de credincioasi de la Spitalul Clinic "Sf.Spiridon" din Iasi,venind din partea conducerii noastre,am ramas impresionati de amploarea lucrarilor de constructii,incadrate istoric,arhitectonic si peisagistic.
Ramanem trup si suflet credinciosi "bisericii Ortodoxe Romane" si lui Dumnezeu.


355
inregistrari

© 2011 Manastirea Hadambu | Produced by Creativ Design